BINE ATI VENIT PE SITE-UL NOSTRU / TOPOTRADE SRL FIRMA PRIVATA ROMANO-OLANDEZA CARE DISTRIBUIE DE 31 DE ANI IN ROMANIA TEHNOLOGIE IN DOMENIUL TOPO-GEODEZIC  - CONSTRUCTII - INDUSTRIAL - WELCOME ON OUR SITE / TOPOTRADE SRL IS A PRIVATE ROMANIAN-DUTCH  COMPANY , OFFERING  FOR ABOUT 31 YEARS IN ROMANIA TECHNOLOGY FOR THE SURVEYING AND GEODETIC MARKET

logo


Despre noi

logo

 

TOPO TRADE S.R.L. – infiintata in anul 1993, a fost primul furnizor din Romania al produselor de varf, ale tehnologiei topo-geodezice , distribuind o paleta larga de produse din care amintim doar cateva:
- Statii Totale Robotice si Mecanice, Receptoare GNSS si GPS, Nivele si Theodolite electronice - cu laser si optice, Echipamente avand integrate atat un GPS cat si un LASER pentru distante, Echipamente pentru Scann-are Terestra cu Laser atat pentru masuratori mobile cat si statice.


Din portofoliul firmei nu au lipsit : Echipamentele de Fotogrammetrie pentru birou cit si cele pentru dirijarea utilajelor folosite in santierele de constructii si in agricultura.

Impreuna cu echipamentele de mai sus amintite din domeniul Topografiei, Geodeziei, GIS-ului si nu numai, au fost comercializate si produsele software aferente fiecarui domeniu de activitate.
Toate produsele consacrate, provin de la firme internationale cu renume dar si cu experienta indelungata in domeniile specificate.

SERVICE AUTORIZAT PENTRU ECHIPAMENTELE SOKKIA DIN ANUL 1995

Cu aceasta ocazie echipa TOPO TRADE doreste sa isi asigure clientii sai ca si in viitor isi va continua activitatea de distribuire a aparaturii cat si a produselor software din domeniile: Topografie – Geodezie – GIS , oferind suportul tehnic
aferent precum si operatiuni de service autorizat pentru echipamentele comercializate


Mai departe TOPO TRADE S.R.L. a incheiat parteneriate de livrare a produselor cu urmatoarele firme: