BINE ATI VENIT PE SITE-UL NOSTRU / TOPOTRADE SRL FIRMA PRIVATA ROMANO-OLANDEZA CARE DISTRIBUIE DE 31 DE ANI IN ROMANIA TEHNOLOGIE IN DOMENIUL TOPO-GEODEZIC  - CONSTRUCTII - INDUSTRIAL - WELCOME ON OUR SITE / TOPOTRADE SRL IS A PRIVATE ROMANIAN-DUTCH  COMPANY , OFFERING  FOR ABOUT 31 YEARS IN ROMANIA TECHNOLOGY FOR THE SURVEYING AND GEODETIC MARKET

logo


 

 

 

alpha geo

 

Matrix II

 

Matrix II

 

       

 

 

 

seria ix

logo sokkia

SERIA iX-1200/600

Statiile totale robotice din seria iX reprezinta o solutie de inalta performanta. Motoare ultrasonice, viteza si precizia de urmarire a prismei cit si protectia aparatului contra furtului prin functia TSshield. Eficienta unui sistem robotic cu un singur operator si avanatajul masuratorilor fara reflector pe distante mari (500-1000m) cit si performanta unei solutii hibride de pozitionare .

Mai mult

IM

logo sokkia

seria im-100

Seria iM-100 (Statia de masurare inteligenta) incorporeaza toate caracteristicile de care aveti nevoie la un pret rentabil. Se va ocupa de aspectul cel mai exigent al anchetei sau de necesitatile proiectului. Obineți o tehnologie EDM rapida, precisa și puternica, o acuratețe de clasa de pâna la 5.000 m cu o prisma și pâna la 800 m în modul reflectorless și o durata de viața a bateriei de până la 28 de ore.

Mai mult

IM

logo sokkia

seria FX

Bazata pe Windows® CE 6.0 ofera un mediu de lucru comfortabil. Aplicatia complet noua GeoPro Field sau MAGNET™ este instalata ca parte din pachetul standard. Precizia traditionala a aparatelor Sokkia, masuratori de 0,9s pe distante indiferent de obiect , masuratori fara reflector pe distante intre 0,30m -500m si tehnologia IACS(Sistemul Independent de Calibrare a Unghiurilor). Totodata aparatul este prevazut cu sistemul de protectie TSshield

Mai mult

 

 

gps grx2

logo sokkia

Receptor GNSS Sokkia GRX3

Receptorul Gnss Sokkia GRX3 este mai mic, mai ușor și este dotat cu cea mai avansata tehnologie GNSS intr-un design construit pentru a rezista celor mai dure medii de pe teren. Toate semnalele, toți satelitii și toate constelațiile sunt intr-un design compact, robust, cu IMU și eCompass integrat.

Sokkia Tilt Technology Include o unitate revoluționară cu 9 axe de masurare inertiala (IMU) și un eCompass ultracompact, care compenseaza nivelurile gresite pina la 15 grade.

Mai mult

gps grx2

logo sokkia

Receptor GNSS Sokkia GCX3

Pornind de la receptorul revolutionar GCX2, Sokkia a adaugat functionalitate si flexibilitate pentru a indeplini cerintele clientilor. Imbunatatirile includ capabilitatea de receptie BeiDou si Galileo, raza marita de comunicare intre baza si rover si performantele imbunatatite in zone acoperite de vegetatie. GCX3 pastreaza forma modelului anterior(de Glont), dar placa de baza si antena GNSS au fost inlocuite. Incercati-l pentru a vedea diferenta.

Mai mult

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PROMOTII

image 7

PRONIVO PNSL-24/32

PRETURI INCEPIND DE LA 189 € EX TVA

Mai mult
image 7PRONIVO PNAL-24/32

PRETURI INCEPIND DE LA 145 € EX TVA

Mai mult

image 7

logo sokkia

sokkia seria b

PRETURI INCEPIND DE LA 200 € EX TVA

Mai mult