BINE ATI VENIT PE SITE-UL NOSTRU / TOPOTRADE SRL FIRMA PRIVATA ROMANO-OLANDEZA CARE DISTRIBUIE DE 29 DE ANI IN ROMANIA TEHNOLOGIE IN DOMENIUL TOPO-GEODEZIC  - CONSTRUCTII - INDUSTRIAL - WELCOME ON OUR SITE / TOPOTRADE SRL IS A PRIVATE ROMANIAN-DUTCH  COMPANY , OFFERING  FOR ABOUT 29 YEARS IN ROMANIA TECHNOLOGY FOR THE SURVEYING AND GEODETIC MARKET

logo


REACH RS2 EMLID - RECEPTOR GNSS

IN CONFIGURATIE COMPLETA*

 

REACH RS2 de la EMLID - RECEPTOR GNSS

 

OFERTA SPECIALA

NUMAI RECEPTORUL **

 

Se livreaza cu antena UHF LoRa, cablu USB si geanta cu o curea

image 7

Compact si usor 128 х 142 mm, 950 g

Reach RS2

INITIALIZARE sub 5 secunde, solutie fixa ​​in doar cateva secunde de la initializare, performante robuste chiar si in conditii dificile.  Precizia centimetrica poate fi obtinuta pe distante de pana la 60 km in mod RTK si 100 km în modul PPK.

SISTEME SATELITARE RECEPTIONATE :

GPS, GLONASS, BeiDou - L1OF, L2OF, L1C / A, L2C,
Galileo si QZSS - E1B / C, E5b, B1I B2I

Autonomie mare lucru co o baterie ptr. inregistrare de date pana la 22 de ore, iar ca Rover 3G pana la 16 ore, chiar si pe vreme rece – asa ca nu mai este nevoie de baterii de rezerva .

 Reach RS2 se poate incarca cu cablul din dotare de la un incarcator de tip USB sau cu computerul prin portul USB-C.

Topografie cu ReachView 3

ReachView este un software utilizat pentru colectarea datelor si este disponibil atat pentru Android cat si pentru iOS. Cu softul ReachView, puteti colecta si trasa puncte si controla toate functiile receptorelor din modelul Reach, cum ar fi configurarea unei statii de baza, inregistra- rea datelor RINEX si configurarea iesirii formatului NMEA. (Coordonatele afisate sunt acum in sistemul de referinta Stereo70 implementat).

rs2-survey

 

Proiectat pentru a fi rezistent

Reach RS2 este un receptor proiectat sa functioneze chiar si in cele mai provocatoare/dificile medii -- IP67

RS2 este rezistent la apa pana la 1 m adancime. Toti conectorii sunt complet sigilati si protejati de apa si praf cu dopuri siliconice. Temperatura de lucru -20ºС ... + 65ºС.

S-a testat pe larg receptorul RS2 in conditii egale cu iernile cele mai reci dar si cu cele mai calde veri.

Corp din policarbonat

Recheptorul Reach RS2 este rezistent la impact datorita carcasei din policarbonat, un material extrem de rezistent, care este utilizat in sticla antiglont.

 

Radio LoRa (Long Rage Radio)

Interval in banda NELICENTIATA pe frecventa 868 la 915 MHz -

Distanta de receptie in camp deschis pana la 8 km – (Puterea este de numai 100mW adica 0,1W)

Comparativ cu modemurile radio FSK (asa numite Modulatie de Frecventa) la aceeasi putere ofera cu 300% mai mult -

Spectrul de Modulatia LoRa poate functiona pe distante de pana la 4 ori mai mari in comparatie cu radiourile traditionale FSK la aceeasi putere de iesire. Reach RS2 ofera performante radio solide fara a sacrifica din durata de utilizare a bateriei. LoRa Radio este utilizat pentru a conecta roverul la baza atunci cand corectiile furnizate de statiile de referinta nu sunt disponibile.

 

Baterie industriala

Baterie industriala LiFePO4 care, se mentine foarte bine atat la temperaturi ridicate cat și la temperaturi scazute. Durata de viata este de 2 000 de cicluri- incarcare si descarcare pastrandu-si capacitatea ei initiala.

Receptorul Reach RS2 functioneaza pana la 22 de ore static si pana la 16 ore RTK cu modem-ul si BT pornit. Nu trebuie sa va faceti griji pentru a avea baterii de rezerva sau pentru a le inlocui pe teren, aceste operatiuni sunt lucruri din trecut.


Pentru mai multe informatii aici