BINE ATI VENIT PE SITE-UL NOSTRU / TOPOTRADE SRL FIRMA PRIVATA ROMANO-OLANDEZA CARE DISTRIBUIE DE 29 DE ANI IN ROMANIA TEHNOLOGIE IN DOMENIUL TOPO-GEODEZIC  - CONSTRUCTII - INDUSTRIAL - WELCOME ON OUR SITE / TOPOTRADE SRL IS A PRIVATE ROMANIAN-DUTCH  COMPANY , OFFERING  FOR ABOUT 29 YEARS IN ROMANIA TECHNOLOGY FOR THE SURVEYING AND GEODETIC MARKET

logo


SOFTWARE

image 7

 

 

 

 

 

 

Acest program ofera solutii pentru planuri de testare, masuratori 3D, evaluari si documentatie, toate intr-un singur produs.
3-DIM PC-Basic functioneaza pe laptopuri standard si este proiectat pentru masuratori 3D in cladiri (fabrici, ...). Sunt valabile pe diferite dimensiuni si sunt importante atunci cind scanati geometric sau controlati obiecte cu dimensiuni diferite. Prin utilizarea tahimetrelor industriale de inalta precizie, este posibil sa se obtina o precizie de punct intr-un interval de 1/10 mm (sau 1/100 mm).


Software-ul este format din patru componente:

  • Grafic (prezentare vizuala si editare punct)
  • Tabel de testare (lista coordonatelor cu metadate)
  • Centrul de masurare

3-DIM PC Lucrari de baza orientate spre punct de lucru. Se face o distincție intre valorile ACTUAL si TARGET (coordonate) punctelor individuale de masurare și de testare.
Valorile TARGET pot fi introduse manual si / sau importarea unui fișier.
Valorile ACTUAL sunt masurate si inregistrate cu ajutorul "Centrului de masurare" și transferate direct în program.
Acest program este in primul rind un program de masurare și evaluare pentru aplicatii industriale de masurare și scanare 3D. Au fost stabilite trei abordari tipice, in functie de sarcina:

  • Masurarea gratuita (cu excepția datelor TARGET sau fara planificarea testarii)
  • Masurarea cu macrocomenzi (cum ar fi calculul automat și definirea sistemului de coordonate)
  • Masuratori cu foi de masurare (utilizate pentru masuratori in serie)

De asemenea, puteți transfera valorile masurate (coordonate) direct în Excel pentru o analiza ulterioara.